Lækker og lun soufflé med kirsebær er en perfekt afslutning på en hyggelig aften og en god middag. Prøv her Kogebog.dk's opskrift på soufflé, som begejstrer.
Til 4-5 personer. Tilberedningstid:
20-25 min. Bagetid: 40-45 min. Ikke fryseegnet
# Ingredienser
500 g søde kirsebær
1½ spsk hvedemel
2 dl mælk'
4 æg
4 spsk cremefraiche
1 tsk vaniljesukker
* Fremgangsmåde
1. Skyl kirsebærrene
og tag stenene ud.
Smelt smørret i en gryde
og rør det sammen med melet.
Spæd med mælken og lad det koge sammen 2-3 min.
Tag gryden fra varmen.
2. Rør æggeblommerne
i og tilsæt cremefraiche og vanilje.
3. Pisk hviderne stive
og vend dem i til sidst sammen med kirsebærrene.
Hæld soufflémassen i
en smurt form og bag soufléen ved 180 °C i 40-45 min.
Åbn ikke ovndøren
under bagningen, så kan souffléen falde sammen.
Server straks med kold
fløde til.
Flødeskum er også velegnet
tilbehør, ligesom en cremesauce er godt til.
Se alle de bedste opskrifter med Kirsebær
Kirsebærudstener (set til 80 kr i Imerco)
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------