Logo

Jordbærsauce, varm

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Jordbærsauce, varm 

 
Sauce. Arbejdstid: 10 min. Kogetid: ca 12 min. Let at lave. Lav pris. Kan tilberedes i mikroovn. Fryse-egnet. (4-6 personer)

 
# Ingredienser til Jordbærsauce, varm:
1 dl vand
1 dl sød hvidvin
revet skal af ½ usprøjtet citron
2 spsk sukker
3 tsk maizenamel
250 g friske jordbær
*
Sådan laves Jordbærsauce, varm:
1. Kom vand, hvidvin, ci­tronskal og sukker i en gryde.
Bring det i kog og lad det koge 3 min.
Gør imens bærrene i stand og del de største en gang.

 
2. Rør maizenamel ud i lidt vand og jævn saucen.

 
3. Kom jordbærrene i sau­cen og lad dem mørne for svag varme, ca 8 min. alt efter bærrenes størrelse. De må ikke koge ud.

 
4. Server saucen varm.
Saucen er velegnet som Tilbehør til is.

 
Tips: Ønsker man en mere puréagtig sauce, kan den blendes.
Man kan også blende alle ingredienserne sammen kolde, varme saucen igennem og jævne med maizenamel til sidst.
Vand og hvidvin kan erstattes af jordbærsaft.
Kan fryses. Holdbarhed: ca 4 måneder.

 
Se flere opskrifter med Jordbær

 
Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 4.772 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Har du en airfryer?
Effektiv reklame - klik her