Her får du hindbær i flere spændende udgaver. Fx
Hindbæryoghurt, Hindbærmilkshake, Hindbærmousse eller Hindbærgranité – se
opskrifter her.
Forberedelse: 25 min. Tilberedning: 2 min. 6 personer.
# Ingredienser
2 blade husblas
3 spsk hindbærsirup
150 g hindbær
1 lille bæger yoghurt naturel
mynteblade
* Tilberedning
Læg husblassen i blød i en skål koldt vand 10 min.
Opvarm hindbærsiruppen.
Tag den af varmen, tilsæt husblas, og rør, indtil det er
helt opløst.
Hæld siruppen i en foodprocessor.
Gem nogle få hindbær til pynt.
Tilsæt yoghurt og resten af frugten og
kør det hele godt sammen. Hæld blandingen i glas.
Lad dem stivne i et køleskab i mindst 2 timer.
Pynt med de gemte hindbær og mynteblade.
Hindbæryoghurt
Hak 400 g hindbær fint i foodprocessor.
Sigt dem, og pisk dem sammen med 2 spsk citronsaft,
7½ dl yoghurt og 125 g melis.
Hæld det i glas, og pynt med hele hindbær.
Hindbærmilkshake
Hak 100 g hindbær fint i foodprocessor med 2½ dl mælk,
1 spsk flormelis og 5 isterninger.
Hæld det i 2 glas og pynt med flødeskum og hindbær.
Hindbærmousse
Hak 500 g hindbær fint i foodprocessor, og opvarm
dem med 100 g melis.
Tilsæt 5 blade udblødt husblas.
Bland den afkølede saft med 1½ dl piskefløde pisket
sammen med 2 spsk mælk og 2 æggehvider pisket til toppe.
Stil det køligt 12 timer.
Hindbærgranité
Hak 300 g hindbær fint i foodprocessor.
Sigt dem, og Tilsæt 5 dl yoghurt naturel,
2 æggehvider pisket til toppe og 150 g flormelis.
Frys det ned.
Se alle de bedste opskrifter med Drinks Snacks/sødt Forretter Tilbehør Desserter
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog, Grill,
Tøm
køleskab, Mad til 1 person
eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at få succes i
køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------