Det er i vore dage
let at lave nye, spændende frugtsalater eftersom butikkerne bugner af eksotiske
frugter af alle slags. Denne gode dessert hitter altid!
Tid: 20-25 min + 1
time hvor frugten skal stå og trække. 4 pers.
# Ingredienser
2 kiwifrugter
1 mango
1 ds. ananas i ringe
(400 g)
½ liter jordbær, friske eller frosne
LAGE:
1½ dl hvidvin
1 dl væde fra
ananasdåsen
½ tsk mynte
PYNT:
ananaskirsebær
dyppet i smeltet chokolade
* Fremgangsmåde
1. Begynd med lagen.
Bring hvidvin,
ananasvæde og mynte i kog. Lad det køle af.
2. Skræl kiwierne og
skær dem i skiver. Skræl mangoen.
Fjern stenen og skær
kødet i tern.
Skær ananasringene i mindre stykker. Flæk jordbærrene.
3. Læg frugt og bær
i en skål eller i fire portionsglas.
4. Hæld lagen over.
Lad frugten trække køligt en times tid.
5. Smelt chokoladen
og dyp ananaskirsebærrene halvt i den.
Læg chokolade bærrene på et fad og lad dem stivne.
6. Pynt med
chokoladebærrene lige inden serveringen.
Tips: Hvis du ikke kan få fat i frisk frugt, kan
frugtsalaten laves af frugt fra dåse.
Brug da ferskner, pærer og ananas. Lagen er den samme som ovenfor.
Se alle de bedste opskrifter med Dessert
Se alle de bedste opskrifter med Is og sorbet
Se alle de bedste opskrifter med Frugt og bær
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------