Logo

Ferskner, ostefyldte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Ferskner, ostefyldte 

 
Dessert. Arbejdstid: 10 min. Let at lave. Mellem pris. (4 personer)

 
# Ingredienser til Ferskner, ostefyldte:
2 store modne ferskner

 
Fyld:
50 g emmentalerost
75 g flødeost naturel
50 g pinjekerner, nødder eller mandler
*
Sådan laves Ferskner, ostefyldte:
1. Pil fersknerne med en skarp kniv og halver dem.
Fersknerne kan evt. først dyppes et øjeblik i kogende vand. Fjern stenene.

 
2. Riv emmentalerosten fint. Rør den sammen med flødeosten.

 
3. Rist pinjekerner eller skoldede smuttede groftsplittede mandler på en tør pande.
Gem lidt til pynt, og bland resten i ostemassen.

 
4. Fyld ostemassen i de fire halve ferskner.
Pynt med nødde/mandelsplitter eller pinjekerner.
Serveres afsvalede.

 
Tips: Pærer kogt i sukkerlage kan tilberedes på samme måde.

 
Se de bedste opskrifter med Fersken
Se flere opskrifter med Dessert

 
Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.296 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her