En enkel og nem fromage med cremefraiche, fintrevet
appelsinskal og friskpresset appelsinsaft. Denne fromage er en blandt mange
gode desserter
4-6 pers.
# Ingredienser
6 blade husblas
½ litercremefraiche 18%
5 spsk sukker
2 tsk revet appelsinskal
1 dl appelsinsaft
¼ liter piskefløde
Pynt: appelsin i skiver
* Tilberedning
Læg husblassen i blød i koldt vand i 5 min.
Bland cremefraiche med sukker og appelsinskal.
Træk husblassen op af vandet med det vand, der hænger ved.
Smelt den i vandbad.
Afkøl husblassen med appelsinsaften og bland
den i cremefraiche under omrøring.
Pisk fløden stiv og vend den forsigtigt i cremefraicheblandingen.
Hæld fromagen i en serveringsskål, når den er næsten stiv.
Stil den koldt.
Pynt med appelsinskiver der er skåret i mindre stykker.
Tips: Fromagen kan også serveres med appelsinsalat,
bestående af
skrællede appelsiner skåret i tynde skiver og drysset med
sukker.
Se alle de bedste opskrifter med Fromage
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad til 1 person, Børnekokke eller Mad på 30 min.