Kærnemælksfromage er en mild og let syrlig fromage, som har et dejligt pift af vanilje. Servér den gerne sammen med friske eller syltede
kirsebær.
4-6 pers.
# Ingredienser
10 blade husblas
½ liter kærnemælk
4 spsk flormelis
korn fra 1 stang vanilje
½ liter piskefløde
Tilbehør: lun kirsebærsauce
* Tilberedning
Læg husblassen i blød i koldt vand i 5 min.
Rør kærnemælk med flormelis og vaniljekorn.
Træk husblassen op af vandet med det vand, der hænger ved.
Smelt den i vandbad.
Afkøl husblassen med lidt af kærnemælksblandingen, og
bland derefter dette med resten af kærnemælken under
omrøring.
Pisk fløden stiv og vend den forsigtigt i
kærnemælksblandingen
når denne begynder at stivne.
Hæld fromagen i en skål og stil den koldt nogle timer.
Se alle de bedste opskrifter med Fromage
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad til 1 person, Børnekokke eller Mad på 30 min.