Logo

Blommesauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Blommesauce

 
# Ingredienser
12 friske (sveske)blommer
3-4 skalotteløg
50 g smør
¾ l vildtfond eller kalvefond

 
* Tilberedning
1 Udsten blommerne.
Smelt 40 g smør i en gryde og lad blommerne snurre heri et par min.
Tilsæt godt halvdelen af fonden og lad den koge 5 min med blommerne.
Passér dem gennem en sigte.

 
2. Pil skalotteløgene og hak dem fint.
Lad dem snurre klare i resten af smørret i en gryde.
Tilsæt blommefonden og resten af fonden og lad saucen koge lidt ind et par min uden låg.
Smag til med salt og peber.

 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv også Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.001 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Har du en airfryer?
Effektiv reklame - klik her