Dessert Is. Arbejdstid: 25 min. Frysetid: 4-5 timer. Let at lave. Lav pris. Fryse-egnet. 4 personer.
# Ingredienser
til Yoghurt-is
3 æggeblommer
2 æggehvider
60 g sukker (¾ dl)
2½ dl yoghurt naturel
1 usprøjtet appelsin
2½ dl piskefløde
Form: ca 1¼ l
*
Sådan laves Yoghurt-is
1. Pisk æggeblommer og sukker lyst og luftigt.
2. Rør yoghurten i æggesnapsen.
3. Riv 1 spsk skal af appelsinen. Pres saften af appelsinen.
4. Rør den fintrevne appelsinskal og saften i
yoghurtblandingen.
5. Pisk først fløden stiv og vend den i.
Pisk derefter æggehviderne stive og vend dem i.
6. Kom ismassen i en form og sæt den i fryseren 4-5 timer.
Vend i den et par gange den første time af indfrysningen, så
æggemassen ikke synker til bunds.
Tips: Server Biskuit-stænger
eller nøddeknas til, se Brombærsorbet
med nøddeknas.
Isen kan pyntes med Appelsinskal, syltet,
orangechokolade eller syltet ingefær.
Holdbarhed i fryser: ca 3 måneder.
Se alle de bedste opskrifter med Yoghurt
Se alle de bedste opskrifter med Is
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------