Logo

Chokoladeis med Baileys

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Chokoladeis med Baileys

 
Chokolade og havsalt er en moderne og velsmagende kombi, som sammen med Baileys giver en kompleks og mere interessant chokoladeis, end vi ellers er vant til. Til 4 små isdesserter

 

 
# Ingredienser

2 pasteuriserede æggeblommer

1½ spsk rørsukker

1 vaniljestang (kun kornene)

1 tsk havsalt

1½ dl piskefløde

2 spsk kakaopulver

50 g grofthakket mørk chokolade

1 dl Baileys
*

 
Sådan gør du
1. Pisk pasteuriserede æggeblommer, rørsukker, kornene af vaniljestangen, havsalt og piskefløde til skum.
2. Vend kakaopulver, grofthakket mørk chokolade og Baileys i blandingen og fordel den i 4 isforme eller dessertglas.
3. Frys isene i min. 4 timer inden servering.
4. Pynt med smeltet mørk chokolade lige inden servering.

 
TIPS: Brug mørk rom, Kahlua eller cognac i stedet for Baileys.

 


 


Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 4.097 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
kogebog
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her