Dessert. Arbejdstid:
15 min. Skal trække: 30 min. (4
personer) Let at lave. Pris: Mellem
# Ingredienser til Ananas
med chokoladeis:
1 frisk ananas
½-1 dl hvid portvin eller sød sherry
5 dl chokoladeis
* Sådan laves Ananas
med chokoladeis:
1. Skyl ananassen og tør den godt.
Skær toppen af og grav forsigtigt frugtkødet ud med en skarp
kniv og en ske.
2. Skær frugtkødet i terninger uden om rodstokken.
Lad dem trække i en skål med portvin eller sherry i ca. en
halv time.
Servering:
3. Lige inden servering:
Fyld den udhulede ananas med ananastern og chokoladeis,
skåret i mindre stykker.
Hæld hedvinslagen over og server straks.
Pynt gerne med citronmelisseblade.
Tips: Vaniljeis, nougatis eller en frisk sorbet kan
erstatte eller supplere chokoladeisen.
Portvin eller sherry kan erstattes af sød madeira eller sød
hvidvin.
Se de bedste opskrifter med
Ananas
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog, Grill, Tøm køleskab,
Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at
lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------