Logo

Hjemmebagte pølsebrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Hjemmebagte pølsebrød


Forkæl din hotdog med hjemmelavet brød.

60+ min - 8 stk

 
# Ingredienser
2 dl mælk
25 g gær
1 tsk salt
1 æg
25 g smeltet smør
225 g fint speltmel
Ca. 200 g hvedemel
1 æg til pensling
*

 
Tilberedning:
Hæld mælken i en skål og opløs gæren heri.
Tilsæt salt, æg og smeltet smør.
Rør først speltmel og dernæst hvedemel i dejen.
Ælt dejen godt til den er glat og smidig.
Stil dejen tildækket et lunt sted i ca. 1 time.

 
Slå dejen ned på et meldrysset bord.
Del den i 8 lige store dele og tril dem til aflange pølsebrød.
Fordel brødene på en bageplade med bagepapir.
Lad brødene hæve tildækket i ca. 30 minutter.

 
Tænd ovnen på 210 °C.
Pensl brødene med sammenpisket æg og bag i 10-12 minutter til de er gyldne.
Afkøl brødene på en bagerist.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.274 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Har du en airfryer?
Effektiv reklame - klik her