Logo

Kalkunspid med bacon

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kalkunspid med bacon

 
Det lyse kalkunkød er godt at grille sammen med bacon. Nem opskrift på lækre kalkunspid med bacon. Se vores store udvalg af gode opskrifter her og lad dig inspirere til nye smagsoplevelser.
Til 4 personer. Tilberedningstid: ca 15 min. Stegetid: ca 20 min. Ikke fryseegnet

 
# Ingredienser
500 g kalkunkød uden ben, fx bryst
200-300 g bacon i tykke skiver
1 dl vindruekerneolie el. majsolie
½ citron saften fra

1 tsk timian
salt og peber

 
* Tilberedning
1. Optø kødet, hvis der bruges frossent.
Skær det i små tern og skær baconskiverne i stykker på samme størrelse som kalkunkødet.

 
2. Pisk olien sammen med citronsaft og krydr med timian, salt og peber.

 
3. Sæt kalkunkød og baconstykker skiftevis på portionsspid.
Pensl med olieblandingen.

 
4. Læg spiddene på rist over glødende grillkul eller under den elektriske grill i ovnen.
Der skal være ca 20 cm til glødefladen fra spiddene.

 
5. Drej spiddene så ofte det er muligt, og pensl med olieblandingen.

 
6. Server spiddene sammen med smørdampede ærter og bagte kartofler samt krydderurtesmør. Dvs. smør rørt blødt sammen med hakket persille, purløg og dild m.m.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 6.845 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Har du en airfryer?
Effektiv reklame - klik her