Logo

Æbler, glaserede

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Æbler, glaserede 

 
Konfekt. Arbejdstid: 20 min. Middelsvær at lave. Lav pris. 4 personer. 

 
# Ingredienser til Æbler, glaserede
8 små æbler (fx pigeoner)
Knækglasur:
250 g sukker (ca 3 dl)
1 dl vand
½ dl eddike
8 træpinde
*
Sådan laves Æbler, glaserede
1. Vask æblerne og tør dem meget grundigt, -
ellers sprutter den hede karamel, de skal vendes i.
Sæt en træpind på stilkens plads.

 
Knækglasur:
2. Bring sukker og vand i kog og skum det.

 
3. Tilsæt eddike og kog sukkermassen ved svag varme, til den begynder at jævne.
Dyp af og til skaftet på en træske i den varme glasur og dernæst i koldt vand.
Glasuren er færdig, når den bliver glasagtig og hård i det kolde vand.

 
4. Vend forsigtigt, men hurtigt æblerne i glaseringsmassen.
Sæt dem på bagepapir, til glasuren er stivnet.

 
Tips: Æblerne kan vendes i kokosmel, inden karamellen stivner.

 

Se alle de bedste opskrifter med Æbler

 
Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 6.265 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her