Brownies er en
himmerigsmundfuld. Hvad det er finder du først ud af når du bager disse
konfektstykker med valnødder - så forstår du hvad en himmerigsmundfuld er -
ikke før.
Tilberedningstid:
15-20 min. Bagetid: 20-30 min. Fryseegnede
# Ingredienser:
250 g chokolade
175 g sukker (godt 2
dl)
3 spsk vand
125 g smør
1 tsk vaniljesukker
3 æg
175 g hvedemel (knap
3 dl)
1 tsk bagepulver
125 g grofthakkede
valnødder
* Tilberedning:
1. Smelt chokolade, sukker og vand og smør sammen i en lille gryde.
Tag gryden fra
varmen og lad det svale lidt.
2. Rør æggene i et
ad gangen.
Bland grofthakkede
valnøddekerner, vaniljesukker og
bagepulver i melet.
Rør det sammen med
de øvrige ingredienser i dejfadet.
3. Kom dejen i en
lille smurt bradepande, (26x 18 cm).
Bag kagen ved 180 °C
i ca. ½ time.
Lad kagen svale lidt
inden den skæres i 4x6 cm store firkanter.
Kagerne kan pensles
med smeltet chokolade efter, at de er bagt.
Beregn ca. 100 g chokolade hertil.
Se alle de bedste opskrifter med Chokolade
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.