Denne lækre svampesalat er et godt eksempel på god og nem mad fra Polen. Den kan laves med
forskellige typer svampe - her anvender vi champignon.
Tid: ca 10 min. 4
pers.
# Ingredienser
300 g små champignon
2 spsk smør eller
margarine
½ spsk hvedemel
1½ dl cremefraiche
½ tsk salt
¼ tsk peber
½ bdt. dild
* Fremgangsmåde
1. Rens
champignonerne for jord og skær dem i skiver.
2. Smelt fedtstoffet
i en sauterpande.
3. Steg
champignonerne i fedtstoffet ca 3 minutter. Rør rundt af og til.
4. Drys hvedemelet
over. Rør rundt og tilsæt creme fraiche.
Giv det hele et opkog. Smag til med salt og peber.
Server svampe
salaten med dildkviste, brød og evt. røget pølse.
Tips: Hvis nogen i familien ikke tåler hvedemel,
kan du bruge samme mængde Maizena.
Se alle de bedste opskrifter med Salater
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------