# Ingredienser til Morkelsauce
40 g tørrede morkler
2 skalotteløg
50 g smør
1½ dl demi-glace
1 dl piskefløde
½ dl tør madeira
citronsaft
hakket persille
*
Sådan laves Morkelsauce:
1. Pil skalotteløgene og hak dem fint.
Smelt smørret i en gryde, svits løgene let og kom morklerne
i.
Vend det hele nogle min.
2. Tilsæt demi-glace og fløde.
Kog saucen ind uden låg, til der er ca 2 dl tilbage.
Tag gryden fra varmen.
Se alle de bedste opskrifter med Sauce
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------