Logo

Citronpasta med svampe og fugl

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Citronpasta med svampe og fugl 

    

En forfriskende pastavariant med sprød kylling og svampe, der er svitset gyldne i smør.

4 personer

 
# Ingredienser

4 kyllingelår

2 spsk olie

salt og peber

300 g tagliatelle pasta

1 knoldselleri

1-2 fed hvidløg

400 g  blandede svampe

1 citron (økologisk)
*

 
Sådan laver du citronpasta:
1. Sæt ovnen på 225 °C.
2. Læg kyllingen i en ildfast form, og fordel olie, salt og peber herpå.
Steg kyllingen i cirka 40 minutter, til den er gennemstegt.

 
3.Sæt pastavand over i en stor gryde, og kog pastaen al dente.
4.Skær knoldselleri i mindre stykker, og svits dem møre og gyldne i smør på en pande.
Vend revet hvidløg heri.
5.Tag knoldselleri op fra panden, og svits nu svampene gyldne i smør.
Smag til med salt og peber.
6.Afdryp pastaen, vend den med stegefedt fra kyllingen, og smag til med både revet skal og saft fra citronen.
Server kyllingen med et drys citrontimian og pastaen med svamp og selleri.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 6.170 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Har du en airfryer?
Effektiv reklame - klik her