Her får du en opskrift på lækker Kirsebærsaft. Det er jo ikke nogen hemmelighed at kirsebær smager godt, og så er fulde af gode antioxidanter.
Gå på opdagelse og find inspiration i vores mange opskrifter,
tips og idéer.
Tilberedningstid: 20
min. Kogetid: ca 30 min.
# Ingredienser
1 kg kirsebær
4 dl vand
kirsebærkerner fra ¼ kg kirsebær
350-400 g sukker pr.
liter saft
konserveringsmiddel fx
Atamon
* Fremgangsmåde
1. Skyl kirsebærrene
og tag stenene ud af 1/4 af dem.
Tør evt. stenene i en
130 °C varm ovn 1/2 time, så er de nemme at knække.
Knus kernerne i en morter.
2. Kog kirsebær, vand
og kerner i 20-25 min.
Hæld det i en saftpose
og lad det dryppe godt af.
3. Mål saften og tilsæt
sukker.
Lad det koge 5 min.
Tilsæt konserveringsmiddel
og hæld på flasker.
Se alle de bedste opskrifter med Kirsebær
Kirsebærudstener (set til 80 kr i Imerco)
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------