Forret - Hovedret Aftensmad Suppe. Arbejdstid: 45 min. (4 personer)
Middelsvær at lave. Pris: Mellem. Kan tilberedes i mikroovn
# Ingredienser
3 aborrer (ca. 1 kg fisk i alt)
1 porre
1 gulerod
1 løg
½ fennikel
½ bdt persille
Suppe:
skrog, hoved og finner fra aborrerne
1½ liter vand
1 gulerod
1 laurbærblad
1 tsk salt
6 hele peberkorn
Tilbehør: flutes
* Tilberedning
1. Rens og filetter aborrerne. Se Aborre.
2. Læg alle ingredienserne til suppen i en gryde med 1¼-1½ liter
koldt vand.
Lad det koge op og skum suppen. Dæmp varmen.
3. Lad suppen koge i 15 minutter, si den fint og hæld den
tilbage i gryden.
4. Rens grønsagerne til fisken og skær dem i tynde skiver og
strimler.
Læg dem ned i suppen og lad dem koge med i ca. 10 minutter.
5. Skær fileterne i mindre stykker.
Kom dem i suppen og lad den koge yderligere 5 minutter.
6. Smag suppen til og drys med hakket persille før
servering, eller byd det til sammen med flutes.
Tips: Serveres suppen som hovedret, kan den drejes med et
par kartofler i tern.
¼ af suppevandet kan erstattes af tør hvidvin.
Se de bedste opskrifter med
Aborre
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at
lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------