Disse lækre cookies er ikke så sprøde som danske småkager.
Peanutbutter gør dem seje og bløde i midten. De er bedst nybagte.
# Ingredienser
125 g blødt smør
100 g rørsukker (ca 1¼ dl)
100 g sukker (ca. 1¼ dl)
1 æg
150 g peanutbutter
2 spsk lys sirup
125 g peanuts
150 g hvedemel (ca. 2½ dl)
1 tsk bagepulver
1 nip fint salt
* Tilberedning
Pisk smør med de to slags sukker, til det er lyst og cremet.
Pisk ægget i.
Rør peanutbutter og sirup i dejen.
Vend peanuts, mel, bagepulver og salt i dejen.
Fordel dejen på plader med bagepapir (ca 1 spsk dej pr.
cookie).
Bag kagerne midt i ovnen til de er gyldne, ca 15 min ved 175
°C - traditionel ovn.
Lad kagerne køle af på en bagerist - de er meget skøre mens
de er varme, så tag dem forsigtigt af pladen så de ikke går i stykker.
Tips:
Disse cookies er ikke så sprøde som danske småkager.
Peanutbutter gør dem seje og bløde i midten. De er bedst nybagte.
Lun dem evt. på en brødrister. Den rå dej kan også fryses -
lad dejen tø på køkkenbordet i et par timer.
Næringsindhold: 17104 kJ / 4088 kcal
Energifordeling: Fiber: 15,2 g. Protein: 8,8 %. Kulhydrat: 36,9 %. Fedt:
54,3 %.
Se flere gode opskrifter med småkager HER