Små, nemme og lækre. Muffins er lige til at gå til for både
børn og voksne og med denne opskrift ikke til at komme uden om.
Til 4 personer.
# Ingredienser
150 g smør
150 g sukker, gerne rørsukker
½ stang vanilje, korn af
3 store æg
150 g hvedemel
1 knsp salt
2 tsk bagepulver
100 g hvid chokolade, grofthakket
150 g kirsebær, hindbær eller
blåbær, udstenede, grofthakkede
*
Sådan gør du
1. Pisk smør, sukker og vanilje tyk og cremet.
2. Pisk æggene i ét ad gangen, og pisk i yderligere 3-4
minutter.
3. Bland mel, salt og bagepulver, sigt og vend blandingen i
dejen sammen med chokoladestykker og bær.
4. Fordel dejen i muffinsforme af papir, og bag kagerne ved
200 °C i 15-20 minutter, til de føles faste – eller prøv med et lille træspid.
Hvis det nemt slipper, uden at dejen hænger ved, er kagerne færdigbagte.
5. Lad kagerne afkøle lidt i formene på en bagerist.
6. Drys med sigtet flormelis, og nyd.
Se flere dejlige opskrifter med bær HER og muffins HER
Kogebog.dk har de nemmeste madopskrifter, Madplan og Tøm
køleskabet og din egen "Min kogebog" til dine egne opskrifter