Logo

Havregrynskager med solsikkekerner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Havregrynskager med solsikkekerner

 
I skolernes ferie, er der ekstra tid til at hygge med børnene i køkkenet. Udnyt muligheden for både at have det sjovt og lære børnene noget samtidig. Bag havregrynskager
Arbejdstid: 15 min. Bagetid: 10 min. ca. 16 stk.

 
# Ingredienser til Havregrynskager
75 g smør
1 æg
150 g sukker
150 g finvalsede havregryn
2 spsk hvedemel
1 tsk bagepulver
25 g solsikkekerner
*

 
Sådan laver du Havregrynskager:
Smelt smørret i en lille gryde og tag det af varmen.

 
Pisk æg og sukker godt sammen og tilsæt det smeltede smør.

 
Bland havregryn, mel og bagepulver og rør det i blandingen sammen med solsikkekernerne.

 
Sæt kagerne på bageplader med bagepapir.
Lav kager af ca. 1 spiseskefuld dej, men sæt kun 6-8 kager med god plads imellem på hver bageplade, da kagerne flyder ud.

 
Bag dem straks én plade ad gangen ved 175 °C i ca. 10 min., eller til de er lysebrune.
Lad kagerne stå og køle lidt af på bagepladen, før de flyttes over på en rist.

 
Opbevar kagerne i en kagedåse eller i en anden tætsluttende beholder.


TIPS: Du kan bage flere plader samtidig ved 160 °C varmluft.


Kogebog.dk har mange dejlige kage-opskrifter Se kageopskrifter her
 


 
Kilde: Hjemmets bedste MAD

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 4.512 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Har du en airfryer?
Effektiv reklame - klik her