Bagværk Hjemmebag Arbejdstid: 20 min. Bagetid: ca 15 min. Let at lave. Lav pris. Fryse-egnet. Antal: 16 stk.
# Ingredienser
til Horn uden bagepulver:
200 g smør
250 g hvedemel (godt 4 dl)
1/2 dl kærnemælk
Til pensling: sammenpisket æg eller fløde
Til drys: tesukker
*
Sådan laves Horn uden bagepulver:
1. Hak smørret i melet med en kniv og smuldr det dernæst
grynet med fingrene.
2. Tilsæt kærnemælken og ælt dejen hurtigt sammen.
3. Del dejen i 2 dele og rul hver del ud til en rund plade
på et letmelet bord.
Del hver dej cirkel i 8 trekanter.
Rul hver trekant fra den brede ende mod spidsen og bøj
enderne til horn.
4. Stil hornene med sammenføjningen nedad på en letsmurt,
letmelet plade eller på en plade dækket med bagepapir.
Pensl hornene med æg eller fløde og drys med sukker.
Bag dem ca 15 min. ved 225 °C på ovnens midterrille.
5. Lad hornene afkøle på en bagerist.
Tips: Server hornene, drysset med salt i stedet for
sukker, som små hurtige kuvertbrød.
Se også Horn med bagepulver.
Kan fryses. Holdbarhed: 3 måneder.
Horn med æbler
Læg 1 tsk fast æblemos i den brede ende af trekanterne.
Rul, pensl og bag som ovenfor.
Se flere
opskrifter med Horn
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min
kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad
til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi
hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------