Bagværk. Arbejdstid: 40 min. Hviletid: 30 min. Bagetid i alt: ca. 30 min. Let at lave. Lav pris.
# Ingredienser
til Chapati - Indisk brød:
350 g hvedemel (6 dl)
1 tsk salt
1,5 dl vand
evt. lidt olie
* Tilberedning Chapati
- Indisk brød:
1. Bland mel og salt. Tilsæt vandet lidt efter lidt og ælt
dejen smidig.
2. Lad dejen hvile ca. ½ time tildækket på køkkenbordet.
3. Del dejen i 10 stykker.
Rul hvert dej stykke meget tyndt ud til en cirkel på ca. 15
cm i diameter.
4. Varm to små stegepander op og gnid dem evt. med lidt
olie.
(Grunden til at bruge to pander er, at det ellers tager for
lang tid).
Bag chapatierne ca. 3 minutter på hver side ved ret god
varme, til de er gyldne.
Chapatierne hæver let under bagningen.
Tips: Chapati nydes varme.
Chapati er et usyret indisk brød som er lavet af tre
ingredienser: mel, vand og salt.
Når det strækkes, bliver det luftigt. Chapati
spises ofte til dhal.
Se alle de bedste opskrifter med Brød
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, -
prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------