Det magre
kyllingekød tåler sagtens en sauce med rigelig olie som denne "Sauce
Vierge", der er en fransk udgave af tomatsalsa. Retten er et kæmpe
hit
4 personer. Er I kun to ❤ så halver opskriften. Koge-/stegetid:
ca 15 min.
# Ingredienser
2 skalotteløg
1 dl olie
1 fed hvidløg
8-10 cherry tomater
2 spsk basilikum
(strimlet)
saft af ½ citron
salt og peber
4
kyllingebrystfileter
1 æg (sammenpisket)
100 g rasp
olie til stegning
Tilbehør: ris eller brød og citronbåde
* Tilberedning
1. Hak
skalotteløgene, og skær dem i fine strimler.
Varm dem forsigtigt
op i olien, og lad dem mørne, uden at de tager farve.
Køl løg og olie af.
Lige inden servering
tilsætter du finthakket hvidløg, hakkede tomater, basilikum og citronsaft, salt
og peber efter smag.
2. Bank
kyllingestykkerne med håndroden eller en kødhammer, drys med salt og peber, og
vend kyllingen i æg og derefter i rasp.
3. Steg kyllingen
hurtigt på begge sider ved god varme.
Server med jomfrusaucen,
ris eller brød samt citronbåde.
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med
at lykkes i køkkenet.