En god opskrift på sildesalat af marinerede sild med æg, agurk og løg til frokostbordet. Denne lækre version smager både af tradition og fornyelse. Den gode Sildesalat smager
godt med groft brød til. Se vores opskrift her!
Til 4-6 personer. Tilberedningstid:
25 min. Trækketid: 1 time
# Ingredienser
2 marinerede
sildefileter
2 kryddersildefileter
100 g kogt oksetunge
eller skinke eller stegt eller kogt kød
2 kogte kartofler
2 løg
¼-½ agurk
1 salathoved
2 hårdkogte æg
4-6 spsk olie
1-2 spsk vineddike
2-3 tsk sennep
salt, peber
1 bdt persille
1 bdt purløg
* Fremgangsmåde
1. Skær
sildefileter, kød og kartofler i små terninger.
Hak løgene groft.
Skær agurken i terninger.
Skyl og tør salaten. Pil æggene og hak dem groft.
2. Rør olie og
eddike sammen.
Smag til med sennep, salt og peber og tilsæt fintklippet purløg og persille.
3. Bland sild, kød,
kartofler, løg og agurk i en skål.
Hæld marinaden over,
dæk salaten til, og lad den stå koldt 1 time.
4. Anret salaten på
salatblade og drys de hakkede æg over.
Server groft brød
til.
Se alle de bedste opskrifter med Sildefilet
Se alle de bedste salat-opskrifter Her
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------