Man kan ikke lade være med at holde af dem, disse knasende
sprøde schweiziske pandekager af revne kartofler. Og med gulerødder er de endnu
bedre!
Til 2 personer. 🍓 Er du alene så halvér ingredienserne. Tilberedning: 30
min.
# Ingredienser
1 løg
200 g gulerødder
200 g kartofler
1 spsk hvedemel
2 æggeblommer
salt, peber og muskat
2+2 spsk olie
* Tilberedning
1. Løg hakkes fint.
Gulerødder skrælles og rives groft.
Kartofler skrælles og rives groft.
Gulerods- og kartoffelstrimlerne duppes grundigt tørre,
blandes godt med løg, 1 spsk mel
og 2 æggeblommer og krydres kraftigt med
salt, peber og muskat.
2. Olie varmes op på en slip let-pande.
Halvdelen af massen lægges i panden til 4-5 Rösti.
Steg dem sprøde og gyldenbrune ved middel varme i 3-4
minutter på hver side.
Resten af massen steges på samme måde i 2 spsk olie.
Energi pr. portion: 6 g protein, 26 g fedt, 22 g kulhydrater
= 353 kcal (1497 kJ)
✅ Bliv inspireret på Kogebog.dk - prøv også Madplaner, Min
kogebog, Tøm køleskab,
Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få de bedste
opskrifter med Kogebog.dk nemlig. Vi
hjælper dig med at lykkes i køkkenet.