Sprøde små bidder,
som er lette at bage med færdigkøbt butterdej som basis. De plejer at være
meget populære! De smager saftsuseme godt og er altid godt!
Tid: 35 min, heraf
10-15 min i ovnen. Nødde- ostestængerne er fryseegnede. Holdbarhed 4 mdr.
Antal: 50 stk.
# Ingredienser
1 pk.
butterdejsplader
1 æggeblomme
½ dl reven
parmesanost
½ dl hakkede
nøddekerner
* Fremgangsmåde
1. Optø
butterdejspladerne så meget at de kan rulles ud.
2. Læg pladerne
sammen og rul dem ud til en plade, ca 40x40 cm.
3. Skær dejpladen
igennem i 4 ca 10 cm brede stænger.
4. Pisk æggeblommen
og pensl 2 af dejstykkerne.
5. Drys ost og
nøddekernerne på den penslede dej.
Læg det sidste
dejstykke på og tryk sammen.
6. Skær smalle
strimler af dejen, ca 1½ cm brede,
og sno hver af dem
som en spiral.
7. Læg dem på en
plade med bagepapir og bag ved 225 °C i 10-15 min.
8. Server til salat,
suppe, eller som dip-tilbehør.
Tips: Osten kan blandes med krydderurter eller
paprika.
Du kan også variere med forskellige slags nødder.
Se alle de bedste opskrifter med Tapas/små retter
Se alle de bedste opskrifter med Snacks/sødt
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------