Sæson for
snittebønner! Ikke bare i en rustik gryderet, men også elegant med valnøddesmør
Til 2 personer 💖
Er du alene så halvér ingredienserne. Tilberedning, 20 min.
# Ingredienser
500 g snittebønner
1 hvidløgsfed
50 g valnøddekerner
1 rød chili
50 g smør
1 spsk persille, hakket
salt og peber
* Tilberedning
1. 500 g snittebønner gøres i stand, kommes i
kogende, letsaltet vand og koges 8-10 minutter.
2. I mellemtiden skæres 1 hvidløgsfed i tynde
skiver.
50 g valnøddekerner hakkes
groft.
1 rød chili flækkes på langs, udkernes og hakkes fint.
3. Lad 50 g smør smelte på en pande, til det
skummer.
Hvidløg, nødder og
chili steges let i 1 minut ved svag varme.
1 spsk hakket
persille tilsættes.
4. Vandet hældes fra bønnerne. lad dem dryppe
godt af og bland dem med smørret.
Retten krydres med
salt og peber.
Energi pr. portion:
9 g protein, 37 g fedt, 10 g kulhydrater = 406 kcal (1702 kJ)
✅ Bliv inspireret på Kogebog.dk - prøv også Madplaner, Min
kogebog, Tøm køleskab,
Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få de bedste
opskrifter med Kogebog.dk nemlig. Vi
hjælper dig med at lykkes i køkkenet.