En rigtig klassisk
sommerret. Retten bliver særlig cremet, hvis du tilsætter lidt piskefløde -
Du får succes med denne opskrift
Til 2 personer 💖
Er du alene så halvér ingredienserne. Tilberedning: 20 min.
# Ingredienser
400 g snittebønner
1 løg
1 spsk smør
1 tsk hvedemel
1½ dl grønsagsfond
salt og peber og
sukker
2 spsk sar eller
persille + ekstra til drys
6 spsk piskefløde
2 tsk almindelig
sennep
* Tilberedning
1. 400 g snittebønner gøres i stand og skæres
på skrå i små stykker.
1 løg skæres i små
terninger.
Det steges let
sammen med bønnerne i 1 spsk smeltet smør.
1 tsk mel drysses
over og svitses med et øjeblik.
1½ dl grønsagsfond
tilsættes.
Det krydres med salt
og peber og koger under låg i 8-10 minutter.
Bønnerne skal
stadigvæk have lidt bid.
2. 2 spsk sar eller persille hakkes fint.
Det vendes i
bønnerne sammen med 6 spsk piskefløde, og det varmes et øjeblik.
Der smages til med
1-2 tsk almindelig sennep, salt, peber og sukker.
Drys med hakket sar
eller persille.
Energi pr. portion:
6 g protein, 16 g fedt, 12 g kulhydrater = 218 kcal (914 kJ)
✅ Bliv inspireret på Kogebog.dk - prøv også Madplaner, Min
kogebog, Tøm køleskab,
Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få de bedste
opskrifter med Kogebog.dk nemlig. Vi
hjælper dig med at lykkes i køkkenet.