Syltetøj er godt. Chokolade er godt. Sammen er det helt
vidunderligt fx på varme scones, ristet brød eller vaniljeis.
# Ingredienser
300 g blandede bær
300 g syltesukker tilsat pektin (obs. ikke almindeligt sukker)
1 vaniljestang
60 g chokolade 68-70%
*
Sådan gør du
1. Kom bær og sukker i en gryde.
Flæk vaniljestangen, og skrab vaniljekorn ud.
Kom stang og korn i gryden og lad simre i 4-5 minutter under
omrøring.
2. Hæld syltetøjet op i en skål, og afkøl det helt.
3. Hak chokoladen, og vend den i syltetøjet.
4. Kom syltetøjet på Atamon-skyllede glas.
Se flere dejlige opskrifter med dessert HER og med bær HER
Kogebog.dk har de nemmeste madopskrifter, Madplan og Tøm
køleskabet og din egen "Min kogebog" til dine egne opskrifter