Hurtig og lækker isdessert som kan spises lige efter, den er
lavet, når du bruger frosne bær..
Til 4 personer
# Ingredienser
Til sukker-ristede rugbrødscroutoner:
2 skiver groft rugbrød
2 tsk smør
1 spsk sukker eller brun farin
Til blender-bæris med yoghurt:
400 g frosne blandede bær
250 g yoghurt naturel gerne græsk yoghurt
2 dl flormelis
*
Fremgangsmåde
Sukker-ristede rugbrødscroutoner:
Skær rugbrødsskiverne i små tern.
Smelt smør og sukker på en pande til det er gyldent.
Kom rugbrødsternene på panden og rist dem gyldne. Rør
jævnligt.
Tag dem af panden og kom dem i en skål.
Bæris:
Kom frosne bær og flormelis i en blender eller
foodprocessor.
Blend hurtigt og til ensartet konsistens.
Tilsæt yoghurt og kør maskinen kort tid.
Drys med sukker-ristede rugbrødscroutoner.
Nyd isen med det samme.
Se flere dejlige opskrifter med is HER med dessert
HER og med bær HER
Kogebog.dk har de nemmeste madopskrifter, Madplan og Tøm
køleskabet og din egen "Min kogebog" til dine egne opskrifter