Tilbehør: Agurke-dilddip serveres til friske rå grønsager.
Arbejdstid: 10 minutter. Skal trække: 1 time. Let at lave. Pris:
Lav, (4 personer)
#
Ingredienser
1½ dl creme
fraiche 18% eller yoghurt naturel eller A38
⅓ salatagurk
1 spsk dild- eller vineddike
1 bdt dild
salt og friskkværnet peber
* Tilberedning
1. Rør surmælksproduktet med salt, peber og fintklippet dild
samt dild- eller vineddiken.
2. Vask agurken og riv den på den fine side af råkostjernet.
Rør den revne agurk i surmælksblandingen, og stil den koldt
mindst en time.
Tips: Det er vigtigt, at surmælken har en tyk konsistens.
Hvis den ikke er tyk nok, hældes den til afdrypning i et kaffefilter i 1-2 timer,
så vallen løber af.
Se de bedste opskrifter med Agurk
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog, Grill, Tøm køleskab,
Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at
lykkes i køkkenet.
-----------
ooo OÔO ooo -----------