Her er enkel opskrift med asparges. Nem inspiration til skøn ret med tungeragout, hvide asparges og champignon, og retten nemme at lave.
Tilberedningstid: 20 min. Til 1 portion: kan udvides til
flere.
# Ingredienser
150 g kogt tunge
½ lille ds aspargessnitter
½ lille glas champignoner
1 dråbe engelsk sauce
saften af ½ citron
¾ dl hvidvin
1 spsk smør
½ spsk hvedemel
½ løg
salt og friskkværnet peber
1 spsk finthakket estragon
* Tilberedning
Skær den kogte tunge i fine strimler.
Lad aspargessnitter og champignon dryppe godt af.
Gem ca. 1½ dl væde fra aspargesene.
Smelt smørret i en gryde.
Hak løget fint og svits det i det varme fedtstof.
Drys melet i og lad det bage igennem under omrøring.
Spæd med hvidvin, væde fra aspargesene og citronsaft og lad
det koge igennem.
Krydr med engelsk sauce, salt og peber.
Kom den strimlede tunge og grønsagerne i saucen og varm
retten igennem.
Smag evt. saucen til igen.
Bland den finthakkede estragon i og server.
Se de bedste opskrifter med Mad til 1
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv
selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad på 30 min eller
Børnekokke.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.