Logo

Svinekød med skorzonerrødder

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Svinekød med skorzonerrødder


Et sikkert hit blandt gæsterne - prøv en lækker svinekam med et twist. Bliv inspireret til aftensmaden og få de bedste opskrifter på Kogebog.dk nemlig 

Til 4 personer.


# Ingredienser

600 g skorzonerrødder

400 g svinekam uden svær og spæk

2 dl bouillon

skal af 1 citron

1 spsk citronsaft

1 spsk hvedemel

3 spsk cremefraiche

½ tsk salt

½ dl olie

1 løg

3 spsk fint skåret purløg

Tilbehør: Løse ris


* Tilberedning

Skræl skorzonerrødderne, halver dem og kog dem i 1 min i vand, tilsat lidt salt og citronsaft.

Køl dem af og skær dem i tynde stænger på 5 cm.

Skær kødet ud i brede strimler.

Pisk bouillon, citronskal, citronsaft, mel, cremefraiche og salt sammen i en skål.

Varm wokken op, tilsæt olie, steg kødet ad to gange og tag det op.

Svits hurtigt de afdryppede skorzonerrødder og tag dem op.

Steg det hakkede løg gyldent.

Tilsæt skorzonerrødderne, kødet og bouillonblandingen og kog det hele i 4-5 min.

Drys med purløg.



Årets bedste opskrifter fås på Kogebog.dk - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Tøm køleskab,

Mad til 1 person eller Mad på 30 min.

Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.



Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 4.304 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her