Stegt svinekød med stegte ris, æg og rejer er lidt en
eksotisk version af biksemad, hvor du nemt kan få brugt dine rester. Retten er
nem at lave og smager skønt!
Til 4 pers
# Ingredienser
3 tsk olie fx jordnøddeolie
1 æg, let pisket
100 g rå rejer,
pillede, rensede og halverede
100 g svinekød, fint
hakket
2 spsk fint hakkede forårsløg
200 g kogte ris,
afkølede
1 tsk salt
* Tilberedning
1 Varm 1 tsk af
olien i en forvarmet wok og hæld ægget i.
Steg, til det er
fast.
Tag omeletten op,
skær den i strimler og sæt den til side.
2 Hæld resten af
olien i wokken og svits rejer, svinekød og
forårsløg under
omrøring i ca. 2 min.
Tilsæt risene og
salt og fordel risen og svits i yderligere 2 min.
Rør til sidst
omeletstrimlerne i. Server straks.
Se alle de bedste
opskrifter med Ris
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog, Grill,
Tøm
køleskab, Mad til 1 person
eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at få succes i
køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------