Gennem paneringen
med sesamfrø får kødskiverne en ekstra sprød og lækker overflade, som giver god
smag. Her er en lækker ret med ærter, det er godt!
Tid: 20-25 min. 4
pers.
# Ingredienser
4 skinkeschnitzler (
600 g)
½ tsk salt
¼ tsk peber
½ dl hvedemel
1 æg
1 dl knuste sesamfrø
2-3 spsk smør eller
margarine
SAUCE:
250 g frosne ærter
1 løg
1 bakke karse
1 spsk smør eller
margarine
1½ dl grønsagsbouillon
(vand + terning)
1 dl cremefraiche
salt, peber
* Fremgangsmåde
1. Tryk kødskiverne
flade med hånden. Drys med salt og peber.
Vend dem først i
mel, derefter i sammenpisket æg og til sidst i de knuste sesamfrø.
2. Lad schnitzlerne
ligge en tid på et skærebræt så paneringen tørrer lidt.
3. Optø ærterne til
saucen. Pil løget og hak det fint.
Klip 2/3 af karsen
af.
4. Smelt fedtstoffet
i en gryde og svits løg og ærter nogle min.
Hæld bouillonen på
og lad det koge i 5 min.
5. Mix løg og ærter
til puré i foodprocessoren eller med en blenderstav direkte i gryden.
Rør cremefraiche og karse i.
Smag til med salt og peber.
6. Opvarm fedtstof
på en stegepande.
Når det er
stegeklart lægges schnitzlerne på og steges 2-3 min på hver side.
7. Server sesamschnitzlerne
med saucen samt vilde ris.
Pynt med resten af
karsen.
Se alle de bedste opskrifter med Svinekød
Se alle de bedste opskrifter med Tilbehør
Se alle de bedste opskrifter med Brød
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------