Let at lave, men vil helt sikkert imponere. Her er alle de
bedste opskrifter samlet – se også menuforslag nederst
Forberedelsestid: 20 min. Tilberedningstid: 10 min.
Kuverter: 6
# Ingredienser
300 g røget laks
2 mellemstore skivede avocado
skyllede endivieblade
340 g syltede, krydrede asparges (fra glas)
100 g kapers
1 lille løg, skåret i ringe
friskkværnet sort peber efter smag
1,6 dl cremefraiche
1 mellemstor flûte
2 limefrugter eller citroner, skåret i både
* Tilberedning
1. Portionsanret lakseskiver, avocado og endivieblade på
tallerkner.
Pynt med asparges, kapers og løgringe.
2. Kværn sort peber hen over salaten.
Øs en spiseskefuld cremefraiche op på hver anretning.
Skær brødet i skiver og server det sammen med limebåde til
salaten.
Variation Friske, kogte asparges kan bruges i stedet
for syltede asparges.
Prøv sammen med:
Hovedret: Stegt
kalkun med pistaciefyld
Dessert: Abrikosglaserede
kvæder og kokoscreme
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv også Madplaner,
Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.