Logo

Røget laks med grønkål

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Røget laks med grønkål


Stuvet grønlangkål er en klassiker. Vi har vendt lun grønkål sammen med cremefraiche som tilbehør til kold røget laks. Retten er god som forret og frokostret.

Arbejdstid: 20 min. Kogetid: 7-8 min. 2 personer. Er du alene så halver portionen.

 

# Ingredienser til Røget laks med grønkål;

4 skiver røget laks

200 g friske grønkålsblade

100 g cremefraiche 38%

salt og friskkværnet peber

Tilbehør: brød og evt. smør

*

 

Sådan laver du Røget laks med grønkål:

Skyl grønkålsbladene grundigt og fjern grove stilke.

Hak grønkålen i mindre stykker og kog dem i letsaltet vand 7-8 min.

Hæld grønkålen i et dørslag og lad vandet løbe af.

Rør cremefraichen igennem og smag til med salt og peber.

Vend den afdryppede grønkål i.

Anret lun cremet grønkål med røget laks og server med brød og evt. smør.

 


 
Kilde: Hjemmets bedste MAD

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 9.569 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her