Stuvet grønlangkål
er en klassiker. Vi har vendt lun grønkål sammen med cremefraiche som tilbehør
til kold røget laks. Retten er god som forret og frokostret.
Arbejdstid: 20 min.
Kogetid: 7-8 min. 2 personer. Er du alene så halver portionen.
# Ingredienser til Røget laks med grønkål;
4 skiver røget laks
200 g friske
grønkålsblade
100 g cremefraiche
38%
salt og friskkværnet
peber
Tilbehør: brød og evt.
smør
*
Sådan laver du Røget laks med grønkål:
Skyl grønkålsbladene
grundigt og fjern grove stilke.
Hak grønkålen i
mindre stykker og kog dem i letsaltet vand 7-8 min.
Hæld grønkålen i et
dørslag og lad vandet løbe af.
Rør cremefraichen
igennem og smag til med salt og peber.
Vend den afdryppede grønkål
i.
Anret lun cremet
grønkål med røget laks og server med brød og evt. smør.
Kilde: Hjemmets bedste MAD