Cremet flødeost med urtesmag er fint som fyld i en omelet. Den smelter simpelthen på tungen!
Det smager saftsuseme godt. Retter med ost hitter netop nu!
Tid: 20-25 min. 4
pers.
# Ingredienser
6-8 æg
1-2 dl vand
½ tsk salt
¼ tsk peber
2 spsk smør eller
margarine
275 g flødeost med urter
HVIDLØGSSPINAT:
1 spsk smør eller
margarine
600 g hakket spinat
1 spsk hvedemel
1 dl piskefløde
1 fed hvidløg
salt og peber
* Fremgangsmåde
1. Pisk æggene
sammen med vand, salt og peber.
Pisk kun så længe at
det lige blandes.
2. Hæld æggemassen
på panden når fedtstoffet er stegeklart.
Bag omeletten ved
middel varme.
Rør i massen med en
gaffel så den ubagte masse kan løbe ned i bunden.
3. Fordel osten over
omeletten når overfladen er cremet.
4. Fold omeletten
sammen og lad den glide over på serveringsfadet.
5. Tilbered
hvidløgsspinaten.
Smelt fedtstoffet i en gryde og lad spinaten tø helt op i det.
Drys melet over. Rør
rundt og spæd med fløde. Pres hvidløget i.
Lad spinaten simre
nogle minutter.
Smag til med salt og
peber.
6. Server
hvidløgsspinaten til omeletten.
Du kan evt. supplere
med kogte kartofler til dem med den helt store sult.
Tips: En nemmere og lidt mere mager version af
spinaten,
får du ved at presse hvidløg ned i den varme spinat.
Smag til med salt, peber og en lille smule smør.
Se alle de bedste opskrifter med Æg
Se alle de bedste opskrifter med Spinat
Se alle de bedste opskrifter med Omelet
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------