Kyllingekød og nudler steges og vendes derefter i en blanding af østerssauce og æg i denne herlige ret. 4 portioner. Sværhedsgrad: Let. Forberedelse: 5 min. Tilberedning: 25 min.
# Ingredienser
250 g ægnudler
450 g kyllingeoverlår uden ben
2 spsk jordnøddeolie
100 g gulerødder, i skiver
3 spsk østerssauce
2 æg
3 spsk koldt vand
* Tilberedning
1. Læg ægnudlerne i en stor skål.
Dæk dem med kogende vand og lad dem trække i 10 min.
2. Imens skæres skindet af kyllingelårene og kasseres.
Skær kødet i små stykker med en skarp kniv.
3. Varm olien i en stor wok eller pande.
Hvirvl den rundt for kraftig varme, til den er meget varm.
4. Tilsæt ½ød og gulerødder og lynsteg i ca. 5 min.
5. Nudlerne afdryppes og kommes i wokken.
Svits yderligere 2-3 min, eller til nudlerne er gennemvarme.
6. Pisk østerssauce, æg og 3 spsk koldt vand sammen.
Hæld det over nudlerne og svits 2-3 min, eller til
æggemassen er fast.
7. Fordeles i 4 varme portionsskåle og serveres straks.
Næringsindhold:
Kalorier 278. Sukker 2 g. Proteiner 30 g. Fedt 12 g.
Kulhydrater 13 g. Mættede fedtsyrer 3 g.
VARIANT
Æggene kan efter ønske krydres med soja- eller hoisinsauce i
stedet for østerssauce.
Se alle de bedste opskrifter med Wok
Se alle
de bedste opskrifter med Nudler
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv også Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.