Logo

Løg-spinatcreme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Løg-spinatcreme 

 
Let at lave. Mellem pris. Kan tilberedes i mikroovn. Tilbehør. Arbejdstid: 20 min. Kogetid i alt: ca 10 min. 4 personer. 

 
# Ingredienser til Løg-spinatcreme
1 kg frisk spinat eller ca 450 g frossen, helbladet
2 rødløg
1 spsk olie
1 dl mild vineddike
4 dl piskefløde
salt og peber
*
Sådan laves Løg-spinatcreme
1. Nip spinaten fri for grove stilke og skyl den i rigeligt, koldt vand.
Frossen spinat skal kun tø op. Hak spinaten groft med en kniv.

 
2. Pil rødløgene og skær dem i tynde skiver.

 
3. Varm olien i en gryde og kog løgene møre og klare, uden at de tager farve.

 
4. Tilsæt, vineddiken og lad det koge uden låg, til vineddiken er helt fordampet.

 
5. Kom piskefløde og spinat i gryden.
Lad det småkoge et par min., til spinaten er gennemvarm.
Smag til med salt og peber.

 
Tips: Server løg-spinatcremen til fx Kylling, sprængt, Kylling, paneret, Kyllingeschnitzler, Kalkunschnitzel, mandelstegt eller Brisler, panerede.

 

Se alle de bedste opskrifter med Løg

 
Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 4.037 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Har du en airfryer?
Effektiv reklame - klik her