Logo

Kold gulerodssuppe med kommen

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kold gulerodssuppe med kommen


Den gode opskrift på cremet og lækker agurkesuppe med icebergsalat eller kinakål og kommen. Server som en kold forret til en god middag.

Til 4 personer. Tilberedningstid: 20 min. Køletid: mindst 2 timer

 
# Ingredienser
250 g gulerødder
1 liter hønsekødsuppe, evt. bouillon af terning
200 g icebergsalat eller kinakål
salt, peber
1 tsk hel kommen
bredbladet persille

 
* Fremgangsmåde
1. Skrab gulerødderne og riv dem groft.

 
2. Bring suppen i kog og tilsæt gulerødder samt fintstrimlet salat.
Drys med salt og peber, tilsæt kommen.
Lad suppen simre under låg i 10 min.

 
3. Kør suppen til mos i en blender eller gnid den gennem en fin sigte.
Tilsæt evt. lidt bouillon eller vand, hvis den er for tyk.

 
4. Stil suppen i køleskabet i mindst 2 timer.

 
5. Smag suppen til og drys med persille lige inden serveringen.

 
Tips: Kan også tilsættes avocado, lakserogn eller rejer

 
Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
 Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.

 
Se alle opskrifter på suppe HER
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 4.915 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Har du en airfryer?
Effektiv reklame - klik her