Da man begyndte at spise tapas, var der født en spansk tradition, der siden er blevet vældig populær over hele verden. Kogebog.dk giver dig opskrifterne
Her er en opskrift med Fåreost i krydderurtemarinade
Til 4 portioner. Tilberedningstid: ca 20 minutter plus tid
til at trække
# Ingredienser
2 grønne peberfrugter
4 fed hvidløg
½ bundt koriander
½ bundt persille
salt
¼ tsk stødt spidskommen
1 dl olie
5 spsk rødvinseddike
450 g frisk fåreost
* Tilberedning
1. Til marinaden gøres de grønne peberfrugter i stand.
De skylles og halveres.
Derpå fjernes stilkfæster og kerner, og peberfrugterne
skæres i små terninger.
2. Hvidløgsfeddene skrælles og hakkes meget fint.
Krydderurterne skylles, rystes tørre og hakkes fint.
3. Peberfrugtterninger, hakket hvidløg og hakkede
krydderurter kommes i en morter sammen med ½ tsk salt og spidskommen.
Det hele stødes fint.
4. Olien røres sammen med eddiken og røres i, lidt ad
gangen.
Saucen fortyndes med en smule vand.
5. Fåreosten skæres i stykker på ca 2,5 cm og lægges i en
skål.
Marinaden hældes over, og det hele blandes forsigtigt.
6. Lad det stå og trække tildækket natten over i køleskabet.
Pr. portion ca 520 kcal/2184 kj. 21 g protein, 47 g fedt, 4
g kulhydrat
Se alle de bedste opskrifter med Tapas
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------