Da man begyndte at spise tapas, var der født en spansk tradition, der siden er blevet vældig populær over hele verden. Kogebog.dk giver dig opskrifterne
Her er en dejlig opskrift med Champignoner med pinjekerner
Til 4 portioner Tilberedningstid: ca 15 minutter plus
stegetid
# Ingredienser
700 g store markchampignoner (brune champignoner)
2 løg
olie til stegning
salt og peber
60 g pinjekerner
½ dl tør sherry
2 spsk persille, friskhakket
* Tilberedning
1. Champignonerne gøres i stand, børstes rene og skæres i
skiver.
Løgene skrælles og skæres i ringe.
2. Lidt olie varmes op på en pande, og løgene steges i den
under omrøring.
3. Når løgene er gyldne, tilsættes champignonerne.
De steges med i ca 8-10 minutter, så drysses de med salt og
peber.
4. På en anden pande, uden fedtstof. ristes pinjekernerne
gyldenbrune, mens der hele tiden vendes i dem.
Så tilsættes de til champignonerne og blandes godt med dem.
Hæld sherryen ved og bland den i.
5. Drys persille over champignonerne og server dem.
Pr. portion ca 137 kcal/573 kj. 9 g protein. 9 g fedt. 4 g
kulhydrat
Se alle de bedste opskrifter med Tapas
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------