Logo

Sildefad med ansjoser

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Sildefad med ansjoser 

 
En varm fadret med lidt salt smag. Dild, sennep, purløg og ansjoser giver god og lidt krydret smag til sildene. Ret nemt og lækkert
Tid: 35-40 min, heraf 20-25 min i ovnen. Retten er fryseegnet. Holdbarhed ca 3 mdr. 4 pers.

 
# Ingredienser
1 kg hele sild eller 600 g rensede
125 ansjosfileter
1 bdt. purløg
1 bdt. dild
2 spsk sennep
1½ dl fløde
salt og peber
½ spsk rasp

 
* Fremgangsmåde
1. Rens og udben sildene. Skyl dem.

 
2. Hak ansjoser og purløg. Rør det sammen til fyldet.

 
3. Fordel fyldet på sildene og rul dem sammen.

 
4. Læg rullerne tæt sammen i et ovnfast fad.

 
5. Hak dilden og bland den med sennep, fløde og evt. salt og peber.
Hæld blandingen over sildene.
Drys lidt rasp henover.

 
6. Sæt fadet i en 225 °C varm ovn i 20-25 min.
Server med kogte pillekartofler og knækbrød.

 
Tips: Lav gerne en stor portion og frys ned portionsvis.
Godt at have i fryseren til en hurtig frokost eller middag.

 

Se alle de bedste opskrifter med Sild eller andre Fisk

 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.468 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Har du prøvet Kviz.dk?
Effektiv reklame - klik her