En himmelsk sammensætning: De sprødstegte fiskefileter passer perfekt til den cremede sennepssauce. Du får succes med denne opskrift
Til 2 personer. 💘 Er du alene så halvér ingredienserne. Tilberedning. 30 min.
# Ingredienser
1 dl grønsagsfond af terning
1 dl piskefløde
1 tsk saucejævner til lys sauce
2-3 spsk fiskesennep
salt og peber
1 nip sukker
2+2 tsk citronsaft
2 stykker sejfilet a 150 g
4 spsk hvedemel
1 æg
6 spsk rasp.
2 spsk olie og 2 spsk smør
6 stilke dild
1 citron, økologisk
* Tilberedning
1. Grønsagsfond og piskefløde koges op og koges ind i
3 minutter uden låg.
Jævnes eventuelt med 1 tsk saucejævner.
Rør fiskesennep i og smag til med salt, peber, sukker og 1-2
tsk citronsaft.
Hold saucen varm.
Sejfilet krydres med salt, peber og 1-2 tsk citronsaft.
2. Vend først fiskefileterne i hvedemel, derpå i et
sammenpisket æg og til sidst i rasp.
2 spsk olie og 2 spsk smør varmes op på en slip let-pande.
Steg fisken gyldenbrun i 3-4 minutter på hver side.
Dild nippes af, hakkes og røres i saucen.
Pynt med både af en økologisk citron ved serveringen.
Energi pr. portion: 36 g protein, 38 g fedt, 30 g kulhydrater
= 604 kcal (2530 kJ)
Se alle de bedste opskrifter med Sej
✅ Bliv inspireret på Kogebog.dk - prøv også Madplaner, Min
kogebog, Tøm køleskab,
Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få de bedste
opskrifter med Kogebog.dk nemlig. Vi
hjælper dig med at lykkes i køkkenet.