Her får du hovedretter i flere spændende udgaver. Fx Laks
med misosauce, Aborre med soja og ingefær, Aborrespid med miso eller Fisk og
tofu med misosauce
Forberedelse: 15
min. Tilberedning: 1 time, 15 min. 4 personer.
# Ingredienser
450 g hvid miso (af sojabønner og ris)
1½ dl sake (japansk vin)
1½ dl mirin (sød
japansk risvin)
25 g sukker
4 aborrefileter uden
skind (a ca. 175 g)
bananblade til
servering
* Tilberedning
Pisk miso, sake,
mirin og sukker sammen i en skål.
Sæt skålen i et
vandbad med simrende vand.
Lad det koge i
vandbadet 1 time for lav varme, indtil sukkeret er opløst.
Rør i retten hver
10. minut. Lad misosaucen køle ned.
Tilsæt derefter
fisken til skålen, og
lad det marinere 2
dage på et koldt sted.
Forvarm ovnen til
220 °C.
Tag fisken op af
skålen, og hæld marinaden på en pande.
Bag fisken i oven
10-12 min.
Fjern fiskebenene,
og opvarm marinaden for svag varme.
Rul fisken ind i et
bananblad, og
server med en skål
sauce som tilbehør.
Laks med misosauce
Udskift aborre med laksebøffer.
Sherry kan anvendes i stedet for mirin.
Aborre med soja og ingefær
Udelad miso og sukker, og marinér fisken 2 timer i sake og
mirin med et lille stykkefriskrevet ingefær og 2 spsk soja.
Aborrespid med miso
Skær den marinerede fisk i store tern, og sæt dem på spid.
Grill spiddene, og dryp med marinaden undervejs.
Fisk og tofu med misosauce
Udskift halvdelen af aborren, med fast tofu
marineret i køleskab 4 timer.
Steg tofuen på panden eller grill dem på spid.
Dryp med marinaden undervejs.
Se alle de bedste opskrifter med Forretter Suppe
Hovedret Tilbehør Desserter
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog, Grill,
Tøm
køleskab, Mad til 1 person
eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at få succes i
køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------