Logo

Kyllingebryst med soltørrede tomater

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kyllingebryst med soltørrede tomater 

 
Fyldt kyllingebryst er aldrig en dårlig ide. Og denne version med flødeost, persille, soltørrede tomater og mozzarella er vildt lækker, nem og kan anbefales
Giver 8 portioner

 
# Ingredienser
8-10 stykker soltørrede tomater
1 æg, pisket
420 g ricotta ost
120 g strimlet mozzarellaost
7 cl reven parmesan
2 spsk friskhakket persille
½ tsk hvidløgspulver
1 knsp peber
4 hele kyllingebryst, uden skind
2 spsk pinenødder eller mandler
2 spsk ribs
75 g smør
100 g skalotteløg i skiver
25 cl hønsebouillon
12 cl tør hvidvin
non-stick bagespray

 
Tomater i skiver, friske timiankviste og ekstra pinenødder til pynt

 
* Fremgangsmåde
1. For at hakke tomaterne sprayes bladet af kokkekniven med non-stick bagespray.
Læg tomaterne i et lag på skærebrættet; hak tomater så det fylder 7 cl.
Spray knivens blad med non-stick bagespray; for at hindre at tomaterne sidder fast.
Skær resten af tomaterne i strimler; gem og sæt det til side.

 
2. Bland hakkede tomater, æg, ost, persille, hvidløgspulver og peber i en mellemstor skål.
Rør for at blande det godt; sæt det til side.

 
3. Bank kyllingebrystet til 6 mm tykkelse. Sæt det til side.

 
4. Del osteblandingen jævnt mellem kyllingestykkerne; spred det ud indenfor 2½ cm fra kanten.
Strø pinenødder og ribs over osteblandingen.

 
5. Rul kyllingen op til en tyk pølse på den smalle led; luk med en tandstikker af træ så fyldet bliver lukket tæt inde.

 
6. Smelt smørret i en stor pande over mellem-høj varme indtil det er skummende.
Tilsæt kyllingen; steg indtil de er gyldne på alle sider.
Fjern kyllingen; sæt det til side.

 
7. Kom skalotteløgene og resterende tomatstrimler op i væden på panden; steg over lav varme i 2 min.
Tilsæt bouillon og vin. Kog det i 3 min.

 
8. Læg kyllingen tilbage i panden.
Læg låg på; lad det simre i 15 til 20 min eller indtil den er mør, vendes en gang og hæld ofte saucen over kyllingen.
Læg kyllingen på en tallerken; hæld sauce over kyllingen.
Pynt hvis det ønskes.


Kyllingebryst med soltørrede tomater 
Trin 1: Hak tomaterne.


Kyllingebryst med soltørrede tomater 

Trin 5: Rul de fyldte kyllingestykker op.

 

Se alle de bedste opskrifter med soltørrede tomater

 
Se alle de bedste opskrifter med Kylling

 

Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.

Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 6.046 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Har du en airfryer?
Effektiv reklame - klik her